Torben Chris

En kompromisløs komiker

Forespørg på komiker  Eller ring på +45 46 15 37 00


Om Torben Chris

Han tager fat i verden, holder den op og ryster den i forsøget på at noget logik og fornuft skulle falde ud af lommerne.

Torben Chris en kompromisløs komiker, der mener hvad han gør, og gør det godt. 

Torben Chris havde sin debut i 2003, og skønt han fik finale placering til DM i stand-up i både 2004 og 2006, kom hans egentlige gennembrud med Comedy Fight Club på Zulu og TV2. Siden gik det stærkt, og Han har været med i både ZULU HIT PARADE, Tjenesten på P3, Daglig satire på DR2, Stand-up.dk, Zulu Kvæg Ræs. Derudover har Torben et utal af stand-up club tours i bagagen, hvor han bl.a. har været afsted med Mick Øgendahl, Simon Talbot, Carsten Eskelund og Thomas Hartmann. Ja, listen er lang!

Torben er egentlig uddannet folkeskole lærer, men han erfarede hurtigt, at Danmarks ungdom lyttede mere til fornuft, når han havde en mikrofon i hånden.

Torben Chris er lidt af en street-talker – han kan få utrolig mange ord ud over scenekanten på kort tid og på en måde, hvor publikum sagtens kan følge med.

Hvis publikum vil have jokes om gamle menneskers sexliv og hyperfede mennesker, så får de det – hvis de mere er til hverdagsobservationer, som de kan nikke genkendende til, så er Torben Chris manden, der kan lægge publikum ned med sine beskrivelser af danskernes forhold til deres elkedel eller deres cykelvaner.

Selv når han er grov (og det kan han være), sørger Torben Chris for at smøre sit show ind et tykt lag af selvironi, og det gør ham til en komiker, der kan ramme bredt. Når han står på scenen, har han en god situationsfornemmelse for, hvad publikum ønsker, og han gearer hurtigt sit show efter publikum.

Book Torben Chris via formularen til højre.

Start her

  • Vælg komikere:

  • Udfyld dine oplysninger:

    Felter markeret med * er påkrævede

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Har du brug for hjælp?
Ring direkte til os på +45 46 15 37 00