Om bookstandup.dk

Velkommen til bookstandup.dk

På bookstandup.dk er landets dygtigste komikere samlet, der uden tvivl vil gøre underholdningen til dit næste arrangement helt speciel.
Vi er tilknyttet Tajmer Booking & Management, som i over 50 år har repræsenteret de største artister, lige fra musikere, foredragsholdere og selvfølgelig landets bedste komikere!
Se mere om Tajmer Booking & Management her.

Hvad enten du planlægger et firmaarrangement, en julefrokost eller noget helt tredje, så kan vi uden tvivl finde lige netop den komiker, der passer til dit arrangement og budget.

Vi har også særdeles god erfaring med live online stand-up. Virtuel stand-up er overraskende nemt, bekvemt og er en fremragende måde at samles hver for sig. Vi er behjælpelig med alt lige fra sparing til afvikling.

Skal du arrangere et awardshow eller en aften med flere indslag, har vi også eminente komikere, der kan fungere som konferencier eller vært. På den måde sikres du den røde tråd, samt en vært der kan underholde og præsentere mellem indslagene.

Har du allerede bestemt dig, hvilken komiker du gerne vil booke? Ring til os på telefon +45 46 15 37 00 eller skrive en mail til tajmer@tajmer.dk, så vender vi tilbage med et uforpligtende tilbud inden for en arbejdsdag.

Vi glæder os til at høre fra dig!