Tobias Dybvad

Stjernen fra "Dybvaaaaad"

Forespørg på komiker  Eller ring på +45 46 15 37 00


Om Tobias Dybvad

Tobias Dybvad er en af tidens største og mest populære komiker, ligesom han er ganske overlegen på den danske comedyscene.

Som vært på ”Dybvaaaaad” har han skabt adskillige landeplager, som hele Danmark har taget til sig. Udtryk som ”Der er en hugorm”, ”Det pleje’d far at gøre” og ”Machnum” stammer alle fra Dybvads sjoveste klip.

I 2017 er Dybvad en del på farten, da han både optræder med det nye show ”Dybvads sofa” i foråret, hans ”Work in progress”-tour over sommeren og ikke mindst den nyeste sæson af ”Dybvaaaaad” i efteråret. I januar udkom desuden dokumentaren: ”Dybvaaaaad – også som dokumentarserie” på Tv2 Zulu.

Tobias Dybvad gjorde indtryk på den danske comedyscene, da han i 2011 vandt Läkerols Talentpris ved Zulu Comedy Galla. Blot 2 år efter turnerede han med sit 1. one-man show, ”Sjov mand, klam personlighed”, ligesom han i 2015 optrådte for udsolgte sale med nr. 2 i rækken ”Er det ikke dig fra Dybvad?”.

Når Tobias står på scenen, går han altid uden om de værste klichéer og leverer hudløst ærlige og skarpe jokes, der ofte balancerer på grænsen, men altid hives hjem af hans drengede charme. Han har adskillige gange været nomineret til ”Årets Komiker” ved Zulu Comedy Galla, og har desuden vundet priser som ”Årets Bedste Tv-vært” (2015) og ”Det, vi alle sammen grinte af” (2016).

Send en forespørgsel på Tobias Dybvad i formularen til højre.

Start her

  • Vælg komikere:

  • Udfyld dine oplysninger:

    Felter markeret med * er påkrævede

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Har du brug for hjælp?
Ring direkte til os på +45 46 15 37 00