Rune Klan

Unikt mix af tryl og stand-up

Forespørg på komiker  Eller ring på +45 46 15 37 00


Om Rune Klan

Uden sammenligning med nogen andre komikere gør Rune Klan altid det, han er bedst til, nemlig at underholde på meget højt niveau. Book Rune Klan Her

Rune Klan har med sit originale trylle/stand-up show for lang tid siden bevist, at han med sine helt igennem sindssyge påfund har sin helt egen stil. Uden sammenligning med nogen andre komikere gør Rune Klan altid det, han er bedst til, nemlig at underholde på meget højt niveau. Ingen anden kan som Rune få store som små selskaber til at flække af grin med sin egen charmerende stil og levering. Rune er altid i sit es, når han optræder, og han elsker det virkelig!

Rune Klan har tryllet siden 1987 og er i den tid blevet et etableret navn i internationale magikerkredse. Danskerne kender ham dog mest som stand-up’er, for han har adskillige shows bag sig. I 2007 turnerede han med ”Rune Klan går large”, 3 år efter var det med ”Det Blå Show” og i 2013 med ”Det Stribede Show”. Desuden har han i 2017 kunne opleves med sit nyeste af slagsen ”Barnløs”.

Rune Klan har også haft flere comedyprojekter i samarbejde med Mick Øgendahl, og sammen har de spredt grin ud i mange af Danmarks stuer. I 2007 trillede ”Tak for i aften” over skærmen på Tv2 Zulu, hvor de to komikere virkelig markerede deres rammende humor gennem adskillige sketches. Året efter kom også fortsættelsen ”Tak for i aften ON TOUR”. Senest kunne man se makkerparret sammen i den populære serie ”Tomgang” i 2013-2016.

Rune Klan optræder ogsågerne på engelsk!

Send en forespørgsel på Rune Klan i formularen til højre.

Start her

  • Vælg komikere:

  • Udfyld dine oplysninger:

    Felter markeret med * er påkrævede

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Har du brug for hjælp?
Ring direkte til os på +45 46 15 37 00