Omar Marzouk

Gør dine fordomme til skamme

Forespørg på komiker  Eller ring på +45 46 15 37 00


Om Omar Marzouk

Med hans storslåede komik som værktøj formår Omar at finde det morsomme i det svært tilgængelige.

Omar Marzouk er blevet kaldt den halve egypter og den hele komiker, og begge dele er sandt. Hans etniske ophav har gjort ham til den første nydanske stand-upper – en rolle han indtager med stor selvironi og hårde humoristiske skudsmål – både mod danskere og mod indvandrere. Det har også været det gennemgående tema for Omars one-man show, der både tæller ”Præster, Politikere og andre Profeter” fra 2008, ”Omskåret” fra 2010 og ”Bange for Sjov” fra 2013.

Med hans storslåede komik som værktøj formår Omar at finde det morsomme i det svært tilgængelige. Et show med Omar indeholder aldrig letkøbt komik eller hellige køer. Omars familie har givet inspiration til meget af hans materiale, og emner som danske piger og vores forhold til alkohol og højtider har fået en tur i det ”marzouske” maskineri – altid leveret med rå humor, varme og medfølelse.

Omar har ikke har berøringsangst, og det ses i hans one-man show ”Krig, terror og andre sjove ting” og i tv-programmet “Omar og ondskabens akse” fra 2005, hvor Omar for alvor leger med fordomme på en måde, som afslører publikum – og Omar selv.

Send en forespørgsel på Omar Marzouk i formularen til højre.

Start her

  • Vælg komikere:

  • Udfyld dine oplysninger:

    Felter markeret med * er påkrævede

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Har du brug for hjælp?
Ring direkte til os på +45 46 15 37 00