Nikolaj Stokholm

En af Danmarks allerstørste komikere

Forespørg på komiker  Eller ring på +45 46 15 37 00


Om Nikolaj Stokholm

Nikolaj Stokholm er en af Danmarks største komikere. Han har altid været kendt for at have en finurligt krøllet hjerne og hans verdenssyn gennem brillen er bare liiiidt sjovere end alle vores andres. Når dette bliver formet til jokes og leveret i hæsblæsende tempo – som han også har for vane – har publikum ikke en chance, men ligger helt og aldeles flade af grin.

Nikolajs ord bliver oftest understøttet af en fysisk overlegenhed, hvor grimasser og bevægelser smelter sammen med jokesne og udgør et udtryk som, hvis det ikke var for det moderne tvist, ville have passet perfekt ved siden af 60’erne og 70’ernes store komikere. Han stiller drillende spørgsmålstegn ved livets normaliteter og jokesne bliver leveret med en sådan sikkerhed og tempo, at publikum aldrig får tid til at kede sig. Hans energi og nærvær har altid nået langt ud over scenekanten. Også selvom han ikke siger noget. Fordi han stadig – uden ord – er komiker.

Du kender Nikolaj Stokholm fra hans to særdeles velbesøgte one-man shows “Mit liv som Nikolaj Stokholm” og “Turen går til Nikolaj Stokholm”. Sidstnævnte har rundet 100.000 solgte billetter og ruller stadig derudaf!
Nikolaj Stokholm har også oplevet stor succes med Tv-programmer som “Verdensmænd”, “Stormester” og komedieserien “SJIT Happens”.

Send en forespørgsel på Nikolaj Stokholm i formularen til højre.

Start her

  • Vælg komikere:

  • Udfyld dine oplysninger:

    Felter markeret med * er påkrævede

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Har du brug for hjælp?
Ring direkte til os på +45 46 15 37 00