Mark le Fêvre

Aktuel med nyt One-man show!

Forespørg på komiker  Eller ring på +45 46 15 37 00


Om Mark le Fêvre

Mark le Fêvre har på rekordtid etableret sig som en af Danmarks mest efterspurgte komikere.

Folket fik for alvor øjnene op for Mark, da han kickstartede sin karriere med internet-sketches. Mark har dog sidenhen primært koncentreret sig om sine præstationer på scenen, hvilket kulminerede i det anmelderroste debutshow “Bøvl” som også landede ham en nominering som “Årets Komiker 2019”.

I efteråret 2021 har hans 2. One-man show HELDIG premiere. Du kan læse mere på marklefevre.dk.

Den jyske humor, der har taget Danmark med storm, har Mark taget med sig, da han i foråret 2017 debuterede som vært på programmet ”Stjernekigger” på Tv2Zulu. I efteråret 2016 kunne han desuden opleves på scenen som opvarmer for Thomas Warberg på den landsdækkende tour ”WARBERG COMEDY TOUR ’16”.

Mark Le Fêvre startede for alvor sin stand-up karriere, da han i 2011-2012 deltog i ”Danish Open” samt i 2013 deltog i ”DM i Stand-up”. I den efterfølgende tid medvirkede Mark i adskillige radioprogrammer som f.eks. ”Warbergs Venner” på Go’ FM og ”Vågn op!” på The Voice, begge i 2013. Mark kunne opleves ved Zulu Comedy Festival 2015, hvor han optrådte med showet ”Jysk Charme” og blot året efter blev han nomineret som ”Årets Talent” ved Zulu Comedy Galla.

Mark sætter en ære i at levere shows, der er så sjove, at de altid bliver det store samtaleemne i flere dage efter, han har optrådt – både til firmaarrangementer, konfirmationer, polterabender og julefrokoster – og hvis der er noget, han kan, så er det dét.

Send en forespørgsel på Mark le Fêvre i formularen til højre.

Start her

  • Vælg komikere:

  • Udfyld dine oplysninger:

    Felter markeret med * er påkrævede

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Har du brug for hjælp?
Ring direkte til os på +45 46 15 37 00