Lasse Rimmer

Kendt fra Stormester

Forespørg på komiker  Eller ring på +45 46 15 37 00


Om Lasse Rimmer

Lasse Rimmer er stand-up scenens altid knivskarpe hjerne.

Med en IQ ud over det sædvanlige indeholder han i en sjælden grad paratviden om ALT mellem himmel og jord.

Anmeldere har beskrevet ham som “helt ustyrligt morsom” med “unik timing” og materiale i en “mesterlig klasse”. Lasse Rimmer er desuden improvisationens mester, der effektivt tager temperaturen på publikum, og bruger den som springbræt for jokes og det fortsatte show.

Lasses vid er kombineret med et enestående charmerende og komisk talent – et showmanship, der kan lægge enhver forsamling ned. Et show med Lasse Rimmer er garantien for en fantastisk sjov oplevelse, der også levner føde til intellektet og de helt dybe lattermuskler.

Lasse blev virkelig kendt, da han i 1992 medvirkede i kultprogrammet ”Casper & Mandrilaftalen” på DR2. Siden har man i 2009-2011 kunne opleve ham som morsom nyhedsvært på det populære sketchshow ”Live fra Bremen” samt på sit eget satiretalkshow ”Den Blinde Vinkel” på Tv2. Lasse har også flere one-man shows i bagagen, der adskillige gange har opnået imponerende anmeldelser. I 2012 var det ”KOMIKER”, 2 år efter var det ”Selvtilfreds” og senest kunne han opleves i 2016 med ”KÆPHESTE”. I de senere år har Lasse også været adskillige gange på skærmen. Siden 2014 har det været som holdkaptajn i ”Klipfiskerne” på Tv2 og siden 2015 har det været som vært på ”Krejlerkongen” på Tv2FRI.

Send en forespørgsel på Lasse Rimmer i formularen til højre.

Start her

  • Vælg komikere:

  • Udfyld dine oplysninger:

    Felter markeret med * er påkrævede

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Har du brug for hjælp?
Ring direkte til os på +45 46 15 37 00