Kasper Gross

Unikt fortællertalent med eminent timing

Forespørg på komiker  Eller ring på +45 46 15 37 00


Om Kasper Gross

Kasper Gross er aktuel med serien ”Minkavlerne”, der vandt en Zulu Award for “Årets TV-Serie”, hvor han er både manuskriptforfatter og hovedrolleindehaver.

Måske kender du ham også fra TV2s serie “Er vi der ikke snart?”, eller som fast opvarmer på Tobias Dybvads tour “Er det ikke dig fra Dybvad?”. Med sådan et CV er det heller ikke underligt at han i 2017 var nomineret til Talentprisen ved Zulu Comedy Galla.

Kasper Gross er det sikre valg til firmafesten. Han formår at ramme både de yngste og ældste i firmaet, så alle får rørt lattermusklerne.

Breve fra banken, tilfredshedsundersøgelser, familiestiftelse og valg af kreditlån. Kaster man et hurtigt blik på Kasper Gross’ emnevalg, er man tæt på at falde ned af stolen af bare kedsomhed. Tilsvarende forbavset bliver man, når man skraldgriner af hans ualmindeligt morsomme show, der på elegant vis spidder hverdagens absurditeter. Kasper Gross er det sikre valg til firmafesten. Han formår at ramme både de yngste og ældste i firmaet, så alle får rørt lattermusklerne.

Kasper Gross er på få år blevet en af landets absolut skarpeste komikere. Udover at være en teknisk dygtig og eksperimenterende komiker, er han også særdeles dygtig som comedy-manuskriptforfatter og dette kommer til udtryk, når han står på scenen. Kasper kombinerer dybsindige eftertænksomheder med impulsive observationer, hvilket altid giver et anderledes og unikt show. Med sit store komiske talent og sin lune humor, er du altid sikret at være i godt selskab med Kasper Gross på scenen.

Send en forespørgsel på Kasper Gross i formularen til højre.

Start her

  • Vælg komikere:

  • Udfyld dine oplysninger:

    Felter markeret med * er påkrævede

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Har du brug for hjælp?
Ring direkte til os på +45 46 15 37 00