Jan Gintberg

Samfundsrevsende komiker

Forespørg på komiker  Eller ring på +45 46 15 37 00


Om Jan Gintberg

Gintberg har lagt navn og krop til gentagne satiriske tv succeser. Du kan booke Jan Gintberg lige her

Jan Gintberg har lagt navn og krop til gentagne satiriske tv-succeser – bl.a. det populære ”Gintberg på kanten” fra 2011, ”Må vi komme med?” fra 2013 og ”Do it like Denmark” fra 2016. De to sidstnævnte var i selskab med samfundssatirikeren Huxi Bach.

Med sine nyskabende one-man shows: ”Det ligger i generne” fra 1998, ”I LUV JAN” fra 2012 og ”Det Store Spørgsmål” fra 2015 samt mange flere har Jan fyldt teatre over hele landet og høstet storrosende anmeldelser.

Jan Gintberg slog sit navn fast som samfundsrevsende komiker, da han leverede den ugentlige ”tale til nationen” i det legendariske og banebrydende ”Tæskeholdet” på P3 og DR1. Hans satire overrasker, og de forrygende og energiske talegaver efterlader publikum med stof til eftertanke.

I 2006 udgav Jan bogen “Dysfunktionel far” med satiriske refleksioner og underholdende erfaringer fra sit liv som far. Han har desuden lavet adskillige radioprogrammer og er bl.a. fast paneldeltager i ”Mads & Monopolet” på P4. Derudover har Jan været sommerhyrde i de varme måneder på Radio 100FM, medvirket i rejseprogrammet ”Eventyrerne” på TV2, været vært på serien ”Gintberg går Banzai” samt været fast klummeskribent på avisen Urban.

Jan er det perfekte valg til den store firmafest, til konferencier-opgaver og forsamlinger, hvor alle fra 16 til 60 år skal råbes grundigt op, have rørt lattermusklerne og sat nye vinkler på tilværelsen.

Send en forespørgsel på Jan Gintberg i formularen til højre.

Start her

  • Vælg komikere:

  • Udfyld dine oplysninger:

    Felter markeret med * er påkrævede

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Har du brug for hjælp?
Ring direkte til os på +45 46 15 37 00