Huxi Bach

Charmerende satiriker

Forespørg på komiker  Eller ring på +45 46 15 37 00


Om Huxi Bach

Book et intelligent-satirisk comedy show med den geniale Huxi.

Huxi Bach er kendt og elsket som samfundskommentator og yderst charmerende satiriker med altid tankevækkende kommentarer og underfundige pointer. Dertil er han en imponerende skarp og bragende dygtig entertainer og vært, der med sin unikke stil har udvidet comedy-genren.

Uanset sammenhængen er der garanti for humor med substans med Huxi Bach. Om det er på scenen, i tv eller på radio, vil grin og eftertanke smelte sammen til en helhed. Der bliver skudt med skarpt på magthaverne og aldrig med løst krudt. Men altid med hjertet på rette sted.

Huxi Bach er selvudråbt formand, og i den funktion også vært, i den populære podcastserie ”Huxi og det Gode Gamle Folketing” på Weekendavisen. Her manøvrerer Huxi elegant mellem alvoren og satiren, når han diskuterer med tidligere folketingspolitikere. Lyt med på https://www.weekendavisen.dk/huxi

I 2020 turnerede Huxi Bach med sit 5. One-man show ”Nye Tider” med mere end 40 shows i hele landet. Med sig i bagagen havde han naturligvis de fire anmelderroste shows: “IND TIL BENET” (2017), ”Huxi Bachs Store Kærlighed” (2012) ”HJÆLP” (2014) og senest ”VALG” (2016). Med 5. One-man show på CV’et, har Huxi bevist at han ikke kun er aldeles velovervejet, velresearchet, skarp og sjov, men også en fremragende musiker.

Send en forespørgsel på Huxi Bach i formularen til højre.

Start her

  • Vælg komikere:

  • Udfyld dine oplysninger:

    Felter markeret med * er påkrævede

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Har du brug for hjælp?
Ring direkte til os på +45 46 15 37 00