Christian Fuhlendorff

Nyt one-man show på vej

Forespørg på komiker  Eller ring på +45 46 15 37 00


Om Christian Fuhlendorff

Christian Fuhlendorff har på rekordtid slået sit navn fast som en af tidens helt store komikere

Fuhlendorffs indstilling til stand-up er, at der ikke findes nogen lette pointer – en indstilling der gør, at materialet altid er gjort af intelligente betragtninger, finurlige observationer, legende improvisationer, en kringlet tankegang og frem for alt en hudløs ærlighed – altid leveret i en charmerende og tilbagelænet atmosfære og med en forrygende mimik.

I 2007 debuterede Christian Fuhlendorff på Comedy ZOO med sit første one man show, der ganske enkelt hed ”Mit første one man show”, blev særdeles godt modtaget af anmelderne.

I 2009 turnerede Christian Fuhlendorff landet rundt med ”De Udvalgte”, (Brian Mørk, Michael Schøt, Tobias Dybvad og Anders Fjeldsted) og han sluttede året af som medvært på “Comedy Aid”.

Udover sit engagement på stand-up scenen har Fuhlendorff også markeret sig i radiomediet som en del af P3s “Tjenesten” og ”Freakshowet” på The Voice. På TV har man kunnet opleve Christian Fuhlendorff i TV2 Zulus standup.dk og sammen med Brian Mørk i stand-up showet “Biblen”. I showet gav Fuhlendorff en morsom parafrasering af skabelsesberetningen befolket med både kokainsniffende hvaler, Gud i byggemarked og en uhyre pjattet Adam.

På tekstsiden er han desuden medforfatter til børnebogen “Fra os til dig” fra Politikens Forlag, hvor han har skrevet historien ”Mor ved hvor alting er”.

Alt i alt er Christian Fuhlendorff et spændende og komisk bekendtskab, der konstant har mere at byde på.

Start her

  • Vælg komikere:

  • Udfyld dine oplysninger:

    Felter markeret med * er påkrævede

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Har du brug for hjælp?
Ring direkte til os på +45 46 15 37 00