Brian Lykke

Hjernen bag ”R8dio”

Forespørg på komiker  Eller ring på +45 46 15 37 00


Om Brian Lykke

Du kender ham fra bl.a. ”Live fra Bremen” og ”Krysters Kartel”, hvor han har skabt uforglemmelige, sjove karakterer.

Brian Lykke er en mester i at gengive typer og denne spændvidde bruger han også i sit stand-up show. Her leverer han en afvekslende, uforudsigeligt, energisk og helt igennem suveræn performance, hvor komik, hans talent for at spotte karaktertræk hos os alle og egne hverdagsoplevelser er i centrum. Det giver som oftest ikke kun grin, men også genkendeligheder blandt publikum.

Brian medvirkede i 2006 i den prisnominerede DR2-satireserie ”Trio van Gogh”, og lige siden er det gået fremad for den dygtige komiker. I 2010 lærte familien Danmark ham at kende i ”Krysters Kartel” på DR2, hvor han bl.a. står bag den voldsomt sjove figur Jeff. Kartel-holdet turnerede også landet rundt med alle de populære og velkendte karakterer i 2012 under titlen ”Så hakker spætten”.

I 2011 havde Brian sin debut i ”Live fra Bremen” på Tv2, hvor han medvirkede i 4 sæsoner. I 2014 og 2015 kunne Brian igen opleves på stand-up scenen, da han turnerede med ”Comedy NITE” i selskab med henholdsvis Thomas Warberg og Kasper Gross samt efterfølgende med Kasper Gross og Den Lalleglade Brigade.

I de senere år er Brian kendt fra radio og podcast. I 2021 er han braget igennem med den prisvindende satirepodcast “Undskyld, vi roder” om radiostationen R8di.
De yngste fjernsynsseere vil sikkert også kunne genkende Brian fra ”Onkel Rejes Sørøvershow” på DR Ramasjang.

Send en forespørgsel på Brian Lykke i formularen til højre.

Start her

  • Vælg komikere:

  • Udfyld dine oplysninger:

    Felter markeret med * er påkrævede

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Har du brug for hjælp?
Ring direkte til os på +45 46 15 37 00