Andreas Bo

Danmarks dygtigste parodimester

Forespørg på komiker  Eller ring på +45 46 15 37 00


Om Andreas Bo

Andreas Bo blev for alvor kendt efter TV2-succesen ”Live fra Bremen” og har været en fast del af diverse revyer og andet sjovt teater i de seneste 15 år.

Hans stil er enkel og ualmindelig tempofyldt og med en særlig evne til at gengive typer, således har vi set ham udfolde sig som Kim Larsen, Ole Henriksen, Ole Thestrup og mange flere. Andreas Bo har et konstant ønske om at bringe revyen – såvel som komikken i al almindelighed – i nye retninger.

Andreas Bo var medstifter af The Loyal Shakespeare Company, og har indenfor revyen været nomineret til ”Årets Dirch” flere gange. Han har medvirket bl.a. i Cirkusrevyen, Århus-revyen, Kolding-revyen, ØM-revyen og Nykøbing Falster revyen.

Andreas Bo er aktuel med sit One-man show “#SKARP”, i 2022. I et nyt skarpt show, giver han dig en guide til, hvornår du skal ha’ en holdning, hvornår du skal træffe en beslutning, og hvornår du kan tillade dig, at være røvligeglad. Det vil gi’ dig ro til at sove. Måske allerede under showet!

Tidligere har han haft succes med både ”ORIGINAL” i 2015 samt ”PLAGIAT” i 2013, der begge fik flotte og imponerede anmeldelser.

Send en forespørgsel på Andreas Bo i formularen til højre.

Start her

  • Vælg komikere:

  • Udfyld dine oplysninger:

    Felter markeret med * er påkrævede

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Har du brug for hjælp?
Ring direkte til os på +45 46 15 37 00