Anders Matthesen

En af Danmarks største comedystjerner

Forespørg på komiker  Eller ring på +45 46 15 37 00


Om Anders Matthesen

Anders Matthesen har siden sin stand-up debut været kendt under kunstnernavnet Anden. Oprindeligt måtte Anden tage det for at skille sig ud fra de andre Anders’er på den danske stand-up scene, men siden er Anden blevet så anerkendt et navn blandt kendere af komik, at Anders umuligt kan skifte.

Anders Matthesen frygter absolut intet publikum. Men måske skulle publikum frygte ham, for hans show er ikke velegnet for tilskuere med sarte nerver. Hans humoristiske hug falder tørt og hurtigt, og skåner hverken ham selv eller andre. Anden er ubetinget en af Danmarks mest alsidige komikere, med næsten ufattelige evner for at underholde sit publikum.

Anden har haft adskillige store shows på Danmarksturné og flere er nærmest blevet kultshows inden for comedy – heriblandt ”ANDERS” fra 2012, ”Anders Matthesen … vender tilbage” fra 2008, ”Anden paa coke?” fra 2006 og ”Tal for dig selv” fra 2004. Dertil er Anden kendt fra 2009-succesfilmen ”Sorte Kugler”, hvor han både selv instruerede og havde hovedrollen. Den 27. april 2017 var han tilbage med endnu en film. Her var nemlig premiere i landets biografer på den helt nye dokumentar ”Den Anden Side” om Anders’ op- og nedture. Det er også Anders Matthesen, der står bag ”Ternet Ninja”, en børnebog med ekstremt positive anmeldelser, der udkom i efteråret 2016.

Ikke alene kalder Anders Matthesen sig Anden, han har også været Danmarksmester i rap. I 1991 beviste han at de veludviklede talemuskler kan bruges til andet end morsomheder. Og som rapper har Anden den samme evne til at improvisere, som hans stand-up publikum så mange gange har moret sig over.

Send en forespørgsel på Anders Matthesen i formularen til højre.

Start her

  • Vælg komikere:

  • Udfyld dine oplysninger:

    Felter markeret med * er påkrævede

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Har du brug for hjælp?
Ring direkte til os på +45 46 15 37 00