Jonatan Spang

Altid imponerende og underholdende

Forespørg på komiker  Eller ring på +45 46 15 37 00


Om Jonatan Spang

Jonatan Spang har siden sin debut charmeret publikum med en energi, et komisk format og en scene appearence, der altid imponerer og ikke mindst underholder

Jonatan har da også haft ekstrem succes med sine adskillige one-man shows – listen tæller ”Damer” fra 2005, ”Familie” fra 2008, ”Spark i Løgsuppen” fra 2009, ”Bryllup” fra 2013 og ”Danmark” fra 2015. Særligt den seneste var en tordnende anmelder- og publikumsucces.

Jonatan er speciel i stand-up sammenhæng, da han er Danmarks eneste skuespilleruddannede stand-upper. Han tog sin afgang fra skuespillerskolen ved Århus Teater i 2003 og modtog i 2005 Reumerts talentpris. Man kan bl.a. opleve Jonatan i komedierne ”Alle for en” og ”Alle for to” samt i hans egen serie ”Lillemand”, der har kørt med flere sæsoner på Tv2Zulu.

Når Jonatan står på stand-up scenen trækker han i vid udstrækning på sine evner som skuespiller. Hans udstråling og talent er overbevisende, og kun få kan matche ham. Han er også meget brugt som konferencier til f.eks. Zulu Rock i Parken og Zulu Awards. Han har derudover haft en lang række teaterroller i på de københavnske teatre. Han var bl.a. medforfatter og medvirkende i den teater-succesen “Gynt” på Betty Nansen teateret i 2005. Også derefter udfoldede Jonatan sin kreativitet i teaterregi, da han som direktør for Nørrebros Teater bl.a. opførte ”Bibelen” med Rune Klan og Linda P. på rollelisten.

Send en forespørgsel på Jonatan Spang i formularen til højre.

Start her

  • Vælg komikere:

  • Udfyld dine oplysninger:

    Felter markeret med * er påkrævede

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Har du brug for hjælp?
Ring direkte til os på +45 46 15 37 00