Frank Hvam

Veludviklet sans for egen idioti.

Forespørg på komiker  Eller ring på +45 46 15 37 00


Om Frank Hvam

Siden Frank Hvams stand-up-debut har det veludviklede kropssprog og den lettere kluntede adfærd været hans varemærke.

En sammensat komiker, som kombinerer det lavkomiske med det begavede – en uforudsigelig blanding af genitalier og politik. Hans optræden er lun, lystbetonet og legende – pjat og indignation, krydret med en veludviklet sans for egen idioti.

Som medskaber af og hovedrolleindehaver i ”Klovn” har Frank Hvam sammen med makkeren Casper Christensen lagt Danmark for sine fødder. Med stærke referencer til deres eget liv leverer de to komikere komik, der har fornyet komedieserien i Danmark, og serien vil uden tvivl gå over i historiebøgerne som den bedste danske sitcom nogensinde. I rollen som den kejtede Frank, brillerer Frank med provokerende statements og utilpasset adfærd, så tæerne krummes og lattertårerne triller. Serien er også endt i de to spillefilm ”Klovn – The Movie” og ”Klovn Forever”. Tidligere succeser fra makkerparrets hånd tæller også “Langt fra Las Vegas” og det dogme-agtige DR2-program “Casper og Mandrilaftalen”.

Af one-man shows har Frank Hvam også en masse på CV’et. I 2015 turnerede han i selskab med andre komikere med ”NYT”, ligesom han sammen med Casper Christensen optrådte med ”Casper og Frank – nu som mennesker” i 2011 og 2012. Af soloshows kender Frank fra debuten ”Frank Hvam LIVE09” fra 2009 og ”Upassende” fra 2014.

Send en forespørgsel på Frank Hvam i formularen til højre.

Start her

  • Vælg komikere:

  • Udfyld dine oplysninger:

    Felter markeret med * er påkrævede

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.


Har du brug for hjælp?
Ring direkte til os på +45 46 15 37 00